Wanneer is er zeilles ?
Zaterdag 24 juni, 1 en 8 juli 2023.
(Bij eventuele uitval van 1 van bovenstaande lessen zullen wij bekijken of een inhaalles mogelijk is. Laat het weer of de tijd dit niet toe, dan zal geen restitutie van inschrijfgeld plaatsvinden)

Welke tijd?
Van 09:30 – 13:00 uur

Waar?
Deze zeillessen starten vanaf  Twiske Haven in recreatiegebied Het Twiske en worden gehouden op de Stootersplas in Recreatiegebied Het Twiske.

Wat moet ik meenemen?
In elk geval een goed humeur en iets te eten tot 13:00 uur. Wij zorgen wel voor wat te drinken en een koekje maar hebben geen broodjes of een lunchpakket. Verder is het handig om een droog setjes kleren mee te nemen. Omslaan is zeldzaam maar mocht het gebeuren dan zijn een paar droge kleren altijd handig om op de kant te hebben liggen.

Wat is het tarief?
3 zeillessen kan al voor  € 75,00

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
Inschrijven doet u via ons inschrijf formulier

Wij schrijven in op volgorde van binnenkomst van uw betaling. Pas als uw betaling is ontvangen en u heeft een bevestiging van ons ontvangen, is uw inschrijving definitief.

Mijn kind kan niet alle drie de dagen?
De kinderen leren natuurlijk het meeste als ze alle 3 de lessen aanwezig zijn maar een les missen is geen probleem. Er zal geen restitutie van inschrijfgeld plaats vinden.